30 Kasım 2011 Çarşamba

Bugün...

   Bugün ne giydiğimden, Ne hediye aldığımdan ve birazda neler olduğundan bahsedeyim dedim.İşte bu yüzden post başlığım kısaca Bugün...

   Bugün neler oldu derken aslında çokta önemli bişey yok.Benim için yoğun ve yorucu bir gündü.Ama çok şükür yoğunluğum işyerinde  değildi.İşten biraz izin alarak ödemeyi unuttuğum telefon faturamı (bu aralar hep unutuyorum) ve açıköğretim harcımı yatırdım...Sonra işyerimize sevimli bir maymuncuk geldi çok sevimliydi.Aslında elime almayı ve fotoğraf çektirmeyi çok istiyordum ama baya hareketliydi o yüzden tırstım :)))  Eve geldiğimde baya yorgundum hatta dedimki. Sanırım bu günde post yazamayacağım..Sonra annem ''baaak!!  bu senin dedi'' bi baktım mekikten yapılmış bir havlu.Sevgili Ayten teyzem benim için yapmış Ellerine sağlık.Artık Dedim bugün bu post yazlacak!! o kadar :))))

   En iyisi fotoğraflarla anlatayım..İlk önce Bugün ne giydim..




Üzerimde..



Bu çantayı Vipdükkandan almıştım.Çok uygundu fiyatı


Vizyon Eşarbımın açık hali

Taktığım Kolyemin Yakın hali....


Buda Ayten teyzenin bana yaptığı havlu.Ellerine sağlık.. 

Aşağıdaki lifte birkaç gün önce Nurcan Ablamdan bana hediye edildi.Onunda ellerine sağlık.Çok beğendim.
El emeği olan işleri her zaman çok severim...

İşte Bugün iş yerimize gelen msafirimiz Sevimli Maymuncuk.. 
Sirk gösterisi için davetiye önermeye gelmişler... 

İştee Bugünde böyle geçti..Geldik Aralık ayına..Hiç sevmiyorum Aralık ayını...
Koca yıl bitti gitti.Yaşlanıyoruz artık..Offf :(((

Neyse arkadaşlar kendinize çok çok iyi bkın öperim hepinizi..Ben kaçar.
Sevgilerr........

26 Kasım 2011 Cumartesi

Yüzüklük Yaptım....

  Başlık biraz enteresan oldu gibi ama neyse. Kaç gündür üzerimde bir isteksizlik var..Hiç birşey yapmak istemiyorum. Özellikle hiç işe gitmek istemiyorum..Uzun bir tatil yapmak, yeni yerler görmek, bol bol fotoğraf çekmek istiyorum..Bu gün ne zamandır düzenleme yapılması gereken dolabımı düzelttim.Bir hafta el atmasan nasıl karışıyor ben anlamadım.Neyseki miss gibi oldu :)))

   Neyse az laf çok iş diyerek fotoğraflara geçiyim..Dolabımı düzenlerken bir plastik kutu geldi elime.Hemen kafamda ampüller yandı :))) Ben pek öyle boşalan kutuları hemen atamam bir şekilde değerlendiririm onları.İşte resimlerle anlatayım..

Yüzüklük için Malzemelerimiz


Sonra Süngeri Kutu Boyutunda Kesiyoruz..


Süngeri kutu İçerisine Yerleştirdim ve Yüzüklerin Gireceği Yerleri Belirleyip Oralarıda Kestim


İşte Olduuu...


Yakından..


Ama Çok Sade Olduğunu Düşündüm ve Biraz Hareket Katayım Dedim.
Daha Önce Aldığım Bu Kurdeleyi Etrafına Geçirdim..


İşte Bittiiii..


Umarım Beğenmişsinizdir.Eminim Aklınızda Daha Farklı Fikirleri Olan Vardır..
Fikirlerinizi ve yorumlarınızı Bekliyoum..
Sevgiyle Kalın... 

24 Kasım 2011 Perşembe

Çatı Katı&Eczanemizde.com'dan Hediye Varrr...

Arkadaşlar Bu Güzel Hediyeleri Kaçırmayın Derim..Hadi  Buyrunn...

"www.eczanemizde.com ve Çatı Katı Blog işbirliğiyle Flormar Makyaj Ürünleri hediye kampanyası başlamıştır.. sizde katılmak ve şansınızı denemek isterseniz buraya tıklayın,çekilişe katılın :) "


 

20 Kasım 2011 Pazar

Konya Ganimetlerim.....

   İki gündür post hazırlamak istiyorum ama bir türlü başımı kaldırıp da yazamadım.Felaket başım ağrıyor.Bir yandanda midem karışıyor.Yoksa bende migrenmi var?? diye düşünmeye başladım.Yatarken ağrıyor kalkarken ağrıyor anlamadım ben ne oluyor..Off hala ağrıyor :((

   Cuma günü güzel şehrim Konya'ya gittim.Güzel neden?? Mevlananın şehri.Ne demişler Gez Dünyayı Gör Konya'yı :)) Gelelim neden gittiğime.Artık bilimsel olarak bir uzmana danışmaya gittim.Ne konudamı?? Diyet konusunda..Şimdi diyeceksiniz o kadar şişmanmısın.Hayır aşırı deyilim ama bu güne kadar hiç bu kadar kilo almamıştım.Bunun nedenide sürekli oturarak çalışmam.Ben öyle sanıyordum.Sadece bu neden değilmiş.Şöyle anlatayım.Radevumu aldım.Diyet uzmanıma gittim.Önce ölçülerimi aldı,boyumu ölçtü ve daha sonra bir makinası var Vücut analizini yapan o makinada tartıldım.Sonra makinadan bir çıktı aldı ve başladı anlatmaya.
Benim çok aşırı duygusal oluşum, her şeye kafa yormam ve herşeyi kafaya takmam sonucu kaslar yeterince çalışmadığından karın bölgemde yağlanmaya neden olmuş..Hıhh kaldım ben öyle tabii.Dedim doğruda siz nerden anladınız dedim.Ben demiyorum makine diyor dedi..Nasıl şaşırdım nasıl şaşırdım anlatamam.Biraz rahat ol dedi bana.Ahh ahh bir becerebilsem bunu.Demek ki tığ gibi olcam.:))Yaa arada derdim sıkıldımmı içim şişdi diye hakkaten şişiyormuş haa :))))
   Neyse bana önce sorular sordu ne severim ne sevmem ona göre diyet yazdı.Bakalım şu kafam da ağrımasa diyetle sorunum yok yani güzel gidiyor.15 gün sonra kontrole gidicem.Artık Bu benim için yeni bir balangıç oldu..Umarım idealimdeki kiloya düşerim.Görüntü olarak aşırı olmasamda beni rahatsız ediyor.Kendim için bunu yapmalyım...
   Tabii Konya'ya gitmişken gezmemek olmaz..Önce size gezerken bir kaç kare çektim onları, daha sonrada aldıklarımı yayınlıcam Buyrun...

Tramvaydan inince bu caminin önünden geçiyorum.Çok güzel bir camii. 



Bu karşıda görünen Büyükşehir Belediyesi biraz uzaktan çekmişim.Utandım kimse yokken çekiveriyim dedim sanırım.Aslında yer altı çarşısından geçip yanından geçicem ama yanından böyle çekemezdim.


Burasıda Büyükşehir Belediyesinin arkasında bulunan Gökdelen...



Biraz içerde gezelim ısınalım diyoruz ve gökdelen giriş...


Sonra LC Waikikiden bu eteği aldım.Lacivert bir etek.Ayy kırışık çıkmış  :(( Acele çektim.Kusura bakmayın artık..Neyse ilerde üzerimde görürsünüz inşallah..

Bu da aldığım yüzüğüm.Çok severek aldım.Ha kutusu bu deyil aslında bu kutu avondan bir yüzük almıştım onun kutusu.Çok şık bir kutu olduğundan
buna koymak istedim.. 

Sonra bu kurdeleyi aldım.Kutu süslemelerinde kullanmayı düşünüyorum..Aslında kırmızı ama pembe gibi çıkmış..Kenarı lastiki.Çok hoş..Metre olarak satılıyor ben bu şekilde bir karta sardım ..

Bu kolyelerimi çok önce almıştım.Bloğumu açmadan önce.Bunlardan Konya'dan almıştım.
Yeri gelmişken paylaşayım dedim


 İşte bu kadar..Tekrar görüşmek dileğiyle.Herşey Gönlünüzce olsun.Kocaman Sevgiler gönderiyorum.....




17 Kasım 2011 Perşembe

Markafoniden Gelen Siparişim..

   Heyooo Siparişim geldi.Evet ya kargo gelince çok mutlu oluyorum :)) Meraklanıyorum,,Heyecanlanıyorum... Çünkü interetten verdiğiniz sipariş sadece görsel yani deneyemiyorunuz, dokunamıyorsunuz.Tamamen şansa bırakıyorsunuz.Düşünsenize Görüpte çok beğendiğiniz siparişinizin olmadığını!! Hayal kırıklığı yada sonu hüsran..Acaba olucakmı?? Acaba yakışacakmı?? İşte bu yüzden heyecanlanıyorum.Eminim bir çoğunuz benimle aynı fikirdedir..

 Ne zamandır, sürekli takip ettiğim alışveriş sitelerinde Saat arıyordum.Ama altın kaplama olan bir saat. Nihayet istediğim saati en sevdiğim alışveriş sitem Markafonide buldum. Seviyorum Seni Markafoni :))) Bide şu kargolarınızı hemen gönderi gönderi verseniz.Daha şahane olucak ama napalım Ne demişler gülü seven dikenine katlanır..Siparişim geldiğinde işteydim.hemen kareledim..  İşte Saatim..(Her karesiyle :)))

Arka fon nasıl ama.Tesadüf işte:))



Bu da bileğimde duruşu :))



Bilmiyorum Fotoğraflar nasıl ama altın kaplama olmasına rağmen ucuz durmuyor.Ben beğendim.

         Sevgiyle Kalın........

Birazda Çeyiz...

   Aslında uzun zamandır elişi yapmıyordum.Ama bazen böyle bi esiyor canım istiyor :)) Yapmak istediğim çok şey var aslında.Malzeme alıp alıp koyuyoruz bakalım.Ne zaman yapılacak?? bilmiyorum.İşten yorgun geliyorum..sonra o yorgunlukla kalıyor.Öyle işte..Sizle iğne oyasından  yaptığım havlu kenarımı paylaşmak istedim.Belki fikir olur.Belkide aynısından olanlarda vardır..Ortası mil oyası yaprakları iğne oyası.Şöyle söyliyim iğne oyasının en basit modeli diyebilirim.Hiç bilmeyen bir kişi bile bir gösterişte hemen yapabilir.Yaparken birkaç aşamada çektim fotolarını.İlerde Farklı modellerde paylaşıcam inşallah.
İşte Buyrun: 



İşte Böyle.....

Ayrıca bugün Aşağıdaki İpleri aldım..Sevgili Derya Kuzusu blog yazarı arkadaşımızın güzel palaşımlarından etkilendim ve gittim bu ipleri aldım.İnşallah aklımdan geçenleride yapabilirsem onlarıda paylaşırım..
İşte İplerim......



Hadi ben kaçar...Sevgiyle Kalın....

14 Kasım 2011 Pazartesi

Bugün Gelen Hediyem....

  Ben anlamıyorum ya hafta içi çalışırken hafta sonu birtürlü gelmez, hafta sonu geldimide birden geçiverir.İşte bitti bir haftasonu daha.Yarın iş var yaa bunalımdayım desem :(( Hiçte bir iş yapamadım öyle kös kös oturduk sıkıcıydı yani.Neyse gelelim hediyeye Biz böyle annemle kös kös otururken birden kapı çaldı karşı komşumuzmuş.Elinde de bana bir yazma yapmış onu getirdi.Aslında ev içinde pek yapmam ama beğendim hemen çeyizime koyucam.Ben kızına küçülen malum kilo aldıkya :((( olmayan kıyafetlerimden vemiştim.Çok mutlu olmuş.Kendiside bana böyle birşey yapmak istemiş.Saolsun ya.El emeği olan şeyleri çok severim.Kendim de yapmayı severim.Ben yazmalarda İğne Oyasını seviyorum.Zevklide aslında.İlerde yaptıklarımı paylaşıcam inşallah...Bakalım siz beğenirmisiniz..


 

11 Kasım 2011 Cuma

Bayram Kombimlerim ve İkramlarımız........

   Benim için uzun zaman oldu.Özledim bloğumu ve sizleri.Evet bayram bitti ama telaşı bitmedi gitti.Gerçi Rabbim hepimize böyle telaşlar versin ve sağlıklı, sıhhatli tekrarını nasip etsin..Bir kaç gündür bayramda görüşemediğimiz koşularımız,dostlarımız misafirimizdi.Bir türlü post hazırlayamadım.Bayramı zaten saymıyorum hiç fırsat olmadı.Bizim bayramlar yoğun geçerde.Neyse geç olsun güç olmasın :))) dimi ama. Gelelim ne giydiğimize İlk kobinim pudra ve lacivert tonlarında.Fotoğrafım biraz karanlık gibi olmuş ama yinede belli.

           Eteğim Armine.çok severek almıştım.Gömleğim Patik, Eşarbımıda çok severek aldım o da Sarar.
Gelelim ikinci kombinime;


   Bu kombinimi ev içinde giydim.Misafirlere servis yaparken kendimi daha rahat hissettiğim için.Eşarbım Armine'den.Kot etek giymeyi çok seviyorum.Üzerimdeki penyede hem spor duruyor hem çok rahat.

  Sıradaki resmim, bayramın dördüncü günü.Kımızı siyah bir kombin.Ben Kırmızı hastasıyım çok severim. Misafirlikten dönerken annemle göl kenarına gittik biraz oturduk göl manzarası eşliğinde :))



Hava çok güzeldi herkes geziyordu.

Gelelim ikramlarımıza.Tabi klasik şeyler ama paylaşmak istedim.





İşte bu kadar.Çok fazla ayrıntıya giremedim yani ayakkabıdır, çantadır, aksesuardır.İlerleyen zamanlarda inşallah daha çok paylaşımlarım olacak.Kendinize çok ama çok iyi bakın Sevgiyle kalın.....

5 Kasım 2011 Cumartesi

4 Kasım 2011 Cuma

Bayram Hazırlıkları..

  Her bayram olduğu gibi temizlik olimpiyatlarıdan sonra malum mamalar yapılar :)) Saolsun annem bu sefer bana pek iş bırakmadı.Çalıştığım için canım annem çoğu işi kendisi yaptı.Bana sadece yaprak sarmak kaldı.Birde yarın salonu temizlemek.Zaten annem herşeyi hazırlamış yani sarmanın iç malzemesini falan bana sadece sarmak kaldı.İşten geldim başladım sarmaya.Annemde lahana sardı.Laf aramızda onu nedense pek becerememde :))yaparımda anneminki gibi olmaz.Amma yaprağı kalm gibi sararım..İşte bizim hazırlıklar.....

Bu Baklavamız...(Annemde kuru kuru tadına bakmış ha :))


Bu da Oktan çekme dediğimiz Tatlımız....


Bu da Su Böreğimiz...Yine tadına bakılmış.Ama inanın ben bakmadım.Rejimdeyim Yaa :((



Yaprak sararken :))


Ohh bitti sonunda..Tabi bunun gibi iki tane tencere sardım..


                                                                       İşte bu kadar..
                                        Arkadaşlar şimdiden herkese İyi Bayramlar Diliyorum.
                                                  Hazırlık Yapanlara Allah kolaylık versin..
                            Sevdiklerinizle güzel bir Bayram geçirmeniz dileğiyle.Sevgiyle Kalın...


3 Kasım 2011 Perşembe

Ne Giydim...

   Merhaba arkadaşlar...
İki gün aradan sonra yine burdayım.Ben bu blog işini çok sevdim.Hergün daha da heyecanlanıyorum.Kim beni izlemeye almış yada kim yorum yapmış diye meraklanıyorum:))Aklıma gelen herşeyi, her yaptığımı yayınlamak istiyorum.Ne kadar görmemiş gibiyim deyilmi.Görmemişin bloğu olmuş gibi Hi Hi ::-)) Gelelim ne giydiğime.Aslında son zamanlarda kilo aldığım için giyim konusunda post yayınımı ertelemeyi düşünüyordum, sonra vazgeçtim.Daha öncede bahsetmiştim.günümün sekiz saatini çalışarak geçiriyorum.Resmi bir kurumda çalışıyorum.Masabaşı iş derler ya sürekli oturarak çalışmaktan kilo almam kaçınılmaz oluyor.Sürekli dikkat etmek zorundayım.Off çok sıkıcı.İşte benim?? ne desem kombinim mi desem.Her bayan gibi bende giyim kuşama çok düşkünüm ama bu günlerde çok da özeniyorum diyemem(Malum kilo).Ayy çok uzatım ya..ilk giyim postum ya heyecan yaptım sanırım...



                                         Bu da eşarbımın açık hali.Dünya haritası gibi :))
  

                                                               Şimdide üzerimde görelim
               Aslında birazda acemilikten yayınlamak istememiştim.Şöyleki resimlerimi üzerine blog ismimin logosunu yazmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...


               
        Resimler bilmiyorum nasıl oldu artık, cepten çektim.Sevgiyle Kalın....Mutluluk Peşinizi Bırakmasın......