1 Şubat 2012 Çarşamba

Bu Kar Kışta Yıllık İzin Nasıl Geçer...

   Merhaba Arkadaşlar....
   Geçen seneden kalan yıllık iznimi yeğenlerim onbeş tatile gelicekler diye almıştım..Ama malesef iznim planladığım gibi olmadı.Yeğenlerim karlı havalar yüzünden gelemediler..Bende bu kar kıyamette eve tıkılıp kaldım..
   Dün bütün günüm hastanede geçti.Hava da nasıl kötü nasıl kötüydü anlatamam.Annemle hastaneye zor gittik.11:30  da olan randevum için 10:30 da yola koyulduk anca vardık...Aslında yakınmızda aile hekimliğimiz var ama uzmana gitmek istedim..Randevuyuda 15 gün önceden almıştım..Zorlada olsa gittik.Bu arada neden gittiğime gelince ne zamandır kulağım çınlıyordu :)) Ama nasıl baya bir rahatsız ediyordu beni.Çınlamakta değil başka bir ses sanki..Neyse ben KBB uzmanına gittim..Bana tahlil verdi birde işitme testi yaptırmam için Odrometriye gönderdi.Bende içimden yaa alt tarafı kulağım çınlıyo ne tahlili diyorum.Şaka gibi Tam dört tüp kan verdim :)) Sonra odrometriye gittim.Orda tam 1.5 saat bekledim...Off işkenceydi tam..Hastaneden nefret ediyorum.Allah kimseyi düşürmesin valla çok zor..İşitme testinde bişey çıkmadı zaten bir sorunum yoktu ama dokor istedi işte..Allahtan tahlillerimde iyi çıktı..İlaç verdi kullanıcaz bakalım.Aslında iyide oldu..Acabalarla olmaz gidip kontrol ettirmeliyiz..
    Sağlık bu şakaya gelmez.Zaten birde Allerjik Rinitim var onun içinde ilaç verdi..Randevum ara tatiline yakın olunca birde bu arada eve gitmeyelim diye baya bekledik..

 Bakın beklerken ne kadar sıkıldım.Bir kaç kare Etrafı çektim :))


Aman Allah kimseleri düşürmesin.İnsan beklerken hasta oluyor valla:))
İşte bizim izin böyle geçiyor..Hiç birşey anlamadan bitecek izin...

Herkes kendisine iyi baksın Sevgilerrrrrr....

6 yorum:

  1. cok gecmis olsun, hastaneyi kim severki, bende dogum yaptim kizim sarilik oldu 10 gun hastanede kaldik, suan hastaneyi daha gormek bile istemiyorum

    kulak cinlamasi benim kayinvalidemde de var ama onunki devamli oluyor ve bi kulagi fazla duymuyor
    sizinki gelip gecici sanirim Allah sifanizi versin

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun canım

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun, umarım bir sorun yoktur Mery'ciğim... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. 100 de 100 Marifet : Marifetlilerin en marifetlisi Öznur arkadaşım Çok teşekkür ederim.Sizede çok geçmiş olsun.Umarım geçici birşeydir.. Sevgiler gönderiyorum..

    Pompişce : Canım çok teşekkür ederim..

    Maya : Teşekkür ederim Mayacığım.Doktor tahlillerimin çok iyi olduğunu söyledi.Çok şükür..Sevgiler gönderiyorum...

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsun, sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Teşekür ederim Mehtap Hanım.Hoşgeldiniz :)))

    YanıtlaSil