24 Aralık 2011 Cumartesi

Gelen Siparişlerim...

 Evet iki gün öncede demiştim LC Waikikiden  ve Trendyoldan yaptığım alışverişler geldi diye.Hemen fırsat buldum ve yayınlıyorum.Daha önce Lc Waikikinin mağazasında beğendiğim ama bedeni olmayan ve Konyanın bütün LC mağazalarını dolaşmama rağmen bulamadığım deri ceketini  internet mağazasında buldum ve sipariş verdim hemen geldi.baya hızlı olmasına sevindim..Bu seferde kolları büyük geldi ammaaaaa ben ne yaptım tabiki kollarını yaptırdım :))) Gelelim Trendyoldan  ne aldığıma daha doğrusu ne aldıklarıma çünkü ben bu aldıklarım iki gün önce geldi bana ve yayınlamadan bu gün bir kargo daha aldım :)) o da trendyoldan İlk siparişim Esse'den %50 indirimle Baharat seti aldım.Daha önce bu baharatlığı Güzelşeylerdükkanı sahibesi aradaşımızda görmüştüm..İkinci siparişimde Twigy'den ev babeti aldım..İşte hepsini yayınlıyorum...

İşyerime Gelen Mutluluk
Deri Ceketim
Hemen Açtım Tabi :)))


Bu da Baharatlığım..

Ben çok beğendim.İyiki almışım yaaaa :))))


Bu da bugün gelen babetim..




İşte böylee..Alışveriş olunca akan sular duruyor valla.Sadece bana olduğunu sanmıyorum :))
Kendinize iyi bakın sevgiler...


5 yorum:

  1. deneme 1-2 :) bakalım yazabiliyormuyum sana bir daha deneyim..ben senin yorrumlarını da yayınlayamıyorum nedense..baharatlık çok kullanışlı diğmi..çok memnunum iyiki almış(sın)ım-..deri ceketini ve babetlerini de güle güle kullan.ben de güzel bi deri ceket arıyorum.

    YanıtlaSil
  2. selam deri ceketi bende lcw görmüştüm.bedeni yoktu vaz geçtim. baharatlığına gerçekten bayıldım. çok güzel ... babetlerin harika..

    YanıtlaSil
  3. Güzelşeyler Dükkanı : Teşekkür ederim canım.Neden yayınlanmıyor acaba??? Evet baharatlığı sende görünce daha çok sevdim canım ne güzel böyle birbirimize fikir vermemiz.Tabi ben çeyizime aldım.O yüzden boş benimki..Sevgiyle kal canım...

    Haticininpepelasi : Teşekkür ederim canım.Bende aradım bulamadım.İnternet mağazasından aldım..En güzelleri sizin olsun inşallah..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. selam guzelim ;)
    ben en son aldigin patiklere bittim yaaaa çok guzeller !
    benim kuzenim boyle $eylerin hastasidir desem ? ;)
    çe$it çe$it alir, rengarenk giyer, çok ho$uma gidiyor ;)
    bu arada sen Konya'dan misin ?
    ben Konyaliyim da ;) eheheh

    YanıtlaSil
  5. Hoşgeldin Papatya..Evet Konyalıyım.Patiğimi beğenmene çok sevindim.En güzelleri senin olsun inşallah..Sevgiler..

    YanıtlaSil