20 Kasım 2011 Pazar

Konya Ganimetlerim.....

   İki gündür post hazırlamak istiyorum ama bir türlü başımı kaldırıp da yazamadım.Felaket başım ağrıyor.Bir yandanda midem karışıyor.Yoksa bende migrenmi var?? diye düşünmeye başladım.Yatarken ağrıyor kalkarken ağrıyor anlamadım ben ne oluyor..Off hala ağrıyor :((

   Cuma günü güzel şehrim Konya'ya gittim.Güzel neden?? Mevlananın şehri.Ne demişler Gez Dünyayı Gör Konya'yı :)) Gelelim neden gittiğime.Artık bilimsel olarak bir uzmana danışmaya gittim.Ne konudamı?? Diyet konusunda..Şimdi diyeceksiniz o kadar şişmanmısın.Hayır aşırı deyilim ama bu güne kadar hiç bu kadar kilo almamıştım.Bunun nedenide sürekli oturarak çalışmam.Ben öyle sanıyordum.Sadece bu neden değilmiş.Şöyle anlatayım.Radevumu aldım.Diyet uzmanıma gittim.Önce ölçülerimi aldı,boyumu ölçtü ve daha sonra bir makinası var Vücut analizini yapan o makinada tartıldım.Sonra makinadan bir çıktı aldı ve başladı anlatmaya.
Benim çok aşırı duygusal oluşum, her şeye kafa yormam ve herşeyi kafaya takmam sonucu kaslar yeterince çalışmadığından karın bölgemde yağlanmaya neden olmuş..Hıhh kaldım ben öyle tabii.Dedim doğruda siz nerden anladınız dedim.Ben demiyorum makine diyor dedi..Nasıl şaşırdım nasıl şaşırdım anlatamam.Biraz rahat ol dedi bana.Ahh ahh bir becerebilsem bunu.Demek ki tığ gibi olcam.:))Yaa arada derdim sıkıldımmı içim şişdi diye hakkaten şişiyormuş haa :))))
   Neyse bana önce sorular sordu ne severim ne sevmem ona göre diyet yazdı.Bakalım şu kafam da ağrımasa diyetle sorunum yok yani güzel gidiyor.15 gün sonra kontrole gidicem.Artık Bu benim için yeni bir balangıç oldu..Umarım idealimdeki kiloya düşerim.Görüntü olarak aşırı olmasamda beni rahatsız ediyor.Kendim için bunu yapmalyım...
   Tabii Konya'ya gitmişken gezmemek olmaz..Önce size gezerken bir kaç kare çektim onları, daha sonrada aldıklarımı yayınlıcam Buyrun...

Tramvaydan inince bu caminin önünden geçiyorum.Çok güzel bir camii. 



Bu karşıda görünen Büyükşehir Belediyesi biraz uzaktan çekmişim.Utandım kimse yokken çekiveriyim dedim sanırım.Aslında yer altı çarşısından geçip yanından geçicem ama yanından böyle çekemezdim.


Burasıda Büyükşehir Belediyesinin arkasında bulunan Gökdelen...



Biraz içerde gezelim ısınalım diyoruz ve gökdelen giriş...


Sonra LC Waikikiden bu eteği aldım.Lacivert bir etek.Ayy kırışık çıkmış  :(( Acele çektim.Kusura bakmayın artık..Neyse ilerde üzerimde görürsünüz inşallah..

Bu da aldığım yüzüğüm.Çok severek aldım.Ha kutusu bu deyil aslında bu kutu avondan bir yüzük almıştım onun kutusu.Çok şık bir kutu olduğundan
buna koymak istedim.. 

Sonra bu kurdeleyi aldım.Kutu süslemelerinde kullanmayı düşünüyorum..Aslında kırmızı ama pembe gibi çıkmış..Kenarı lastiki.Çok hoş..Metre olarak satılıyor ben bu şekilde bir karta sardım ..

Bu kolyelerimi çok önce almıştım.Bloğumu açmadan önce.Bunlardan Konya'dan almıştım.
Yeri gelmişken paylaşayım dedim


 İşte bu kadar..Tekrar görüşmek dileğiyle.Herşey Gönlünüzce olsun.Kocaman Sevgiler gönderiyorum.....




2 yorum:

  1. Yorum yazmistim ama gitti mi gitmedimi bilemedim.
    Bende Konyaliyim, resimleri gorunce zipladim yerimden, bir tuhaf oldum. Yurtdisinda yasiyorum cunku. Okumak zevkliydi, tskler.

    YanıtlaSil
  2. Tşk ederim Gelin Ayşe...İnsan memleketinin dışında olunca özlüyor sanırım...Sevgiler benden ve Konyadan...

    YanıtlaSil