17 Kasım 2011 Perşembe

Birazda Çeyiz...

   Aslında uzun zamandır elişi yapmıyordum.Ama bazen böyle bi esiyor canım istiyor :)) Yapmak istediğim çok şey var aslında.Malzeme alıp alıp koyuyoruz bakalım.Ne zaman yapılacak?? bilmiyorum.İşten yorgun geliyorum..sonra o yorgunlukla kalıyor.Öyle işte..Sizle iğne oyasından  yaptığım havlu kenarımı paylaşmak istedim.Belki fikir olur.Belkide aynısından olanlarda vardır..Ortası mil oyası yaprakları iğne oyası.Şöyle söyliyim iğne oyasının en basit modeli diyebilirim.Hiç bilmeyen bir kişi bile bir gösterişte hemen yapabilir.Yaparken birkaç aşamada çektim fotolarını.İlerde Farklı modellerde paylaşıcam inşallah.
İşte Buyrun: 



İşte Böyle.....

Ayrıca bugün Aşağıdaki İpleri aldım..Sevgili Derya Kuzusu blog yazarı arkadaşımızın güzel palaşımlarından etkilendim ve gittim bu ipleri aldım.İnşallah aklımdan geçenleride yapabilirsem onlarıda paylaşırım..
İşte İplerim......



Hadi ben kaçar...Sevgiyle Kalın....

4 yorum:

  1. renkleri çok güzel olmuş canım emeğine sağlık ellerine kuvvet..keşke bende çeyizim için böyle şeyler yapabilseydim ama hiç beceremiyorum..gercı iğne oyasıyla hiç denemedim..:) bol huzurlu gunler dılerım..

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim canım..Ne güzel demişsin HUZUR..En çok istediğim şey.Eminim sende de o kabiliyet vardır ama sen kullanmak istemiyorsundur :)) Sana da hep huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum...

    YanıtlaSil
  3. blogunuzu yeni keşfettim.. iğne oyasını çok düzgün yapmışsınız,ellerinize sağlık..sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim..Hoşgeldiniz Bloğuma çok mutlu oldum..

    YanıtlaSil